Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürümüz ve Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Sencer Buzrul, Konya Savunma Sanayii ve Silah Fuarı Kapsamında “Bütünsel Güvenlik Yaklaşımı” Konulu Panele Katıldı Konya Sanayi Odası işbirliğinde gerçekleştirilen panelde, Prof. Dr. Sencer Buzrul “Türkiye tarımının itici gücü olan, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesine de ev sahipliği yapan Konya ekosistemi çerçevesinde ‘Ülke Güvenliği Açısından Gıda ve Gıda Arz Güvenliğinin Değerlendirilmesi” konusunda katılımcılara bilgiler verdi.

Moderatörlüğünü Emekli Korgeneral Alpaslan Erdoğan’ın yaptığı panelde ayrıca Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yavuz Ercil, ASELSAN Konya Genel Müdürü Bülent Işık ve TRTEST Test ve Değerlendirme A.Ş. Genel Müdürü Bilal Aktaş konuşmacı olarak yer aldı.