TÜBİTAK Desteğiyle Üniversitemiz Tarafından Düzenlenen “Fen Bilimleri ve Mühendislik Uygulamaları için Excel” İsimli Bilimsel Etkinlik Antalya’da Gerçekleştirildi Koordinatörlüğünü Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürümüz ve Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Sencer Buzrul’un yaptığı bilimsel etkinliğe Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Gonca Bilge eğitmen, Elektrik-Elektronik Bölümü Araştırma Görevlimiz Hasan Basri Öksüz ise yardımcı personel olarak katıldı.

Toplam 17 farklı üniversiteden 20 öğrencinin katıldığı etkinlikte, üniversitemiz öğretim üyelerinin yanı sıra Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi’nden öğretim üyeleri de eğitmen olarak yer aldı.